Over ons

Na vele jaren van lesgeven bij een grote Kynologenclub in onze regio hebben mijn vrouw Lucie en ik (Jo) in op 1 juli 2012 onze eigen hondenschool opgericht. Jogie Dogs Hondenschool was een feit.

Uiteraard was er twijfel, eerst moet je een geschikte locatie vinden en dan ga je bekendheid geven aan je club. Onze eerste cursus zijn we met 8 cursisten gestart, daarna 12 en zo ging het steeds verder.
Al snel na 1 jaar moesten we helaas deze locatie verlaten. Echter konden we direct verder op de top locatie aan de Berenbos, waar we nu nog steeds onze lessen geven.

Na deze verhuizing is alles heel snel gegaan en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste hondenscholen in de regio. Die groei had als consequentie dat er hulp moest komen.

Een moeilijk moment voor mij, want je moet dingen, jouw dingen, afgeven en anderen vertrouwen. Maar gelukkig hebben we er nu 4 fantastische instructeurs bij die allen als cursisten bij ons gestart zijn

Na eerst een interne training en de cursus Kynologisch Instructeur bij het HACR zijn nu alle Instructeurs gecertificeerd Kynologisch Instructeurs.
We doen ons uiterste best om onze cursisten dat te geven waar ze voor komen. nl. een goed luisterende hond en een tevreden baasje.

We hopen u te mogen begroeten op een van onze cursussen op zondag vanaf 12:00 uur. Of gewoon een bezoekje. De koffie staat klaar!

Team Jogie Dogs